Tåg, buss och flyg

allt i en sökning

GoEuro är en annorlunda reseplattform.
Drivet av ett team från över 40 olika länder, hjälper GoEuro dig att med en enkel sökning hitta de snabbaste, billigaste och bästa resealternativen med tåg, buss och flyg till alla städer eller byar i Europa.
Hitta alla alternativ som passar din kalender och din budget - på ett ställe.

Vi gör saker och ting lite annorlunda

Vi tar hand om allt som är komplicerat för att ge dig enkla resmöjligheter.

Se alla dina alternativ

Vi inkluderar alla transportalternativ som är möjliga för din resa. Med en enkel sökning ser du alla tillgängliga tåg, bussar och flyg - så att du kan välja vad som passar dina resebehov bäst.

Sök var som helst i Europa

Starta och avsluta din resa i vilken stad, mindre ort eller by som helst från 12 länder i Europa. Du har full kontroll, behöver inte gissa dig fram och möjligheterna är oändliga.

Från en idé

till en revolution.

För ett par år sedan bestämde sig Naren Shaam för att resa runt och upptäcka Europa med tåg - precis som så många andra studenter från olika delar av världen också gör.

Naren var ganska säker på vart han ville åka, men planeringen av resan var dessvärre inte så smidig. Han fick kämpa med sådant som att planera den bästa rutten, hitta den billigaste bussresan eller hitta det rätta tåget – vilket gjorde honom frustrerad samtidigt som det lämnade tråkiga spår i plånboken.

Och så föddes GoEuro. Naren lämnade sitt jobb inom finansbranschen och packade ihop sina saker i New York för att flytta till Berlin och starta företaget.

Idag är GoEuro tillgängligt i 12 länder i Europa och företaget växer stadigt. Vi täcker cirka 80 000 tåg- och busstationer och 3100 flygplatser på våra huvudmarknader.

Vi är nu ett team på över 180 personer från 40 olika länder, och vi delar alla samma vision om att skapa ett enkelt verktyg som tar dig vart som helst i Europa.

"Redan idag når GoEuro resenärer från fler än 120 länder, på 12 olika språk. Och vi gör det enklare än någonsin att resa i Europa – både inom länder och över landsgränserna. Vi bygger det enda verktyget du behöver för att kunna dra full nytta av Europas utomordentliga tåg-, buss-, och flyginfrastruktur."
- Naren Shaam

Läs mer om oss på vår pressida

Möt vårt team

Det är passion och teknik som driver oss att förnya resandet i världen.


Vi har pass från 40 olika länder.
46% av oss är kvinnor.
Vi pratar fler än 12 språk.
Vi äter mer än 2,5 kg gummibjörnar i veckan.
Från öst till väst - vi bor i alla delar av Berlin.
Vi blickar alla ut över en vacker panoramautsikt.
Och vi har en hund bland oss.

Bli en del av teamet

Våra investerare

Bakom kulisserna har GoEuro fått stöd av ett antal investerare som tror på både vårt team och vår vision. Atomico, Battery Ventures, Goldman Sachs Investment Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lakestar, NEA och Silver Lake Kraftwerk, som tidigare har stöttat företag som Facebook, Spotify, Skype och Airbnb, ser potentialen i och betydelsen av att GoEuro revolutionerar resebranschen.