Bussar från Göteborg till Köpenhamn

Enkelresa
Tur och Retur
tors 24 maj
1
0

Bäst pris

Jämförelser i realtid

Enkel bokning

Direkt tillgång till över 600 tåg-, buss-, och flygpartners

Kundnöjdhet

Över 20 miljoner användare från fler än 120 länder

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
tors 24 maj
fre 25 maj
lör 26 maj
sön 27 maj
mån 28 maj
tis 29 maj
ons 30 maj
meinfernbus_flixbus159 kr
meinfernbus_flixbus170 kr
meinfernbus_flixbus127 kr
meinfernbus_flixbus170 kr
meinfernbus_flixbus127 kr
meinfernbus_flixbus154 kr
meinfernbus_flixbus127 kr
sj222 kr
sj356 kr
vasttrafik391 kr
sj278 kr
sj223 kr
sj211 kr
sj221 kr
Hitta priser
Hitta priser
Hitta priser
Hitta priser
Hitta priser
Hitta priser
Hitta priser

Göteborg till Köpenhamn bussinformation

Genomsnittlig busstid:300
Buss anländer i:Köpenhamn
Bussar avgår från:Göteborg
Pris bussbiljett:202 kr
Distans:229 Kms
Bussbolag:Flixbus, Nettbuss

Buss från Göteborg till Köpenhamn: Reseöversikt

När du tar bussen från Göteborg till Köpenhamn åker du direkt, utan byten, och är framme i Köpenhamn på cirka 4,5 timmar. På vardagar finns det ett tiotal avgångar, de flesta på morgonen eller förmiddagen och den sista klockan 14.40. Det finns även nattbussar som avgår strax före klockan två och är framme tidigt på morgonen. På vissa avgångar finns det möjlighet att välja första klass för en extra bekväm resa.

Varifrån avgår bussen från Göteborg till Köpenhamn?

Avgångsstationen i Göteborg för alla resor till Köpenhamn är Nils Ericsson Terminalen. Bussterminalen är mycket praktiskt belägen bara ett stenkast norrut från centralstationen. Du tar dig enkelt dit med fjärrtåg eller pendeltåg från andra orter, eller med en av alla spårvagnslinjer som finns i Göteborg.

Var i Köpenhamn stannar bussen från Göteborg?

De flesta långfärdsbussar som har ett stopp i Köpenhamn ankommer till Ingerslevsgade, en busstation som ligger mycket nära Köpenhamns centralstation Huvodanegården.

Vilka bussbolag kör sträckan Göteborg - Köpenhamn?

Om du vill åka från Göteborg till Köpenhamn med buss kan du välja mellan en rad olika bussbolag. Bussbolaget Nettbuss erbjuder till exempelvis flera dagliga avgångar med både Nettbuss Express och det något lyxigare alternativet Bus4You. Andra bussbolag som trafikerar sträckan Göteborg - Köpenhamn är Flixbus och RegioJet.

Nettbuss

När du åker från Göteborg till Köpenhamn med Nettbuss har du flera dagliga avgångar att välja mellan. I snitt avgår dagligen ungefär tre bussar från Göteborg till Köpenhamn, och de flesta bussar trafikeras av varumärket Nettbuss Express. En av de dagliga avgångarna trafikeras av Nettbuss andra varumärke, Bus4You. Det alternativet passar särskilt bra för dig som kan tänka dig att betala lite extra för lite mer bekvämlighet. Många som åker med buss från Göteborg till Köpenhamn i jobbsyfte brukar välja Bus4You.

Tänk på att tiderna för avgångarna ser lite annorlunda ut under sommarsäsongen.

Flixbus

Bussbolaget Flixbus erbjuder en avgång per dag från Göteborg till Köpenhamn. Bussen avgår från Göteborg (Nils Ericsson Terminalen) på förmiddagen, och du är framme i Köpenhamn efter cirka fem och en halv timme. Du kan inte reserva en särskild sittplats hos Flixbus, utan alla bussar har fria sittplatser. Tipset är dock att vara på busshållplatsen i god tid innan bussen avgår, så att du kan välja bland många fria sittplatser.

RegioJet

Även det tjeckiska bussbolaget RegioJet (före detta Student Agency) har en daglig avgång med buss från Göteborg till Köpenhamn. Den bussen avgår på eftermiddagen, och du är framme i Köpenhamn tidig kväll. Sträckan är en del av en längre rutt från Oslo till Prag. RegioJet erbjuder gratis varm dryck ombord på alla sina bussar. Kalla drycker och snacks kan köpas på bussen.

Alltid på väg?

Hämta GoEuro-appen nu - gratis!