Malmö till Hamburg

Idag
tors 24 maj
fre 25 maj
lör 26 maj
sön 27 maj
mån 28 maj
tors 31 maj
Hitta priser
meinfernbus_flixbus25
meinfernbus_flixbus33
meinfernbus_flixbus26
meinfernbus_flixbus25
meinfernbus_flixbus25
meinfernbus_flixbus31
deutsche_bahn40
Hitta priser
deutsche_bahn45
deutsche_bahn40
deutsche_bahn40
deutsche_bahn40
deutsche_bahn40
Hitta priser
sas46
turkish_airlines144
norwegian_air_shuttle67
sas114
czech_airlines130
ryanair80

Resa från Malmö till Hamburg

Malmö och Hamburg är två stora städer med stark regional anknytning. Medan Malmö är Skånes största stad räknas Hamburg som en av norra Tysklands viktigaste städer. Reseförbindelserna mellan städerna är därför goda och det finns gott om möjligheter att ta sig mellan städerna.

Tåg från Malmö till Hamburg

Tåg är ett praktiskt sätt att ta sig fram på kontinenten. Några direktavgångar finns inte mellan Malmö och Hamburg, men det är ändå enkelt att ta tåget med hjälp av ett byte. Den snabbaste tågförbindelsen mellan städerna går via Köpenhamn. Då är det möjligt att hoppa på tåget i Malmö och vara framme i Hamburg mindre än sex timmar senare. Resan går över Östersundsbron och fortsätter söderut via ön Fyn. Därefter ankommer den till Hauptbahnhof.

Buss från Malmö till Hamburg

Bussen är ett billigt sätt att åka från Malmö och Hamburg samtidigt som resenären erbjuds ett smidigt sätt att ta del av omgivningarna från bussfönstret. Eurolines är bussbolaget som trafikerar linjer över hela Europa och de har dagliga direktavgångar mellan städerna. Här ingår också en tur med färjan mellan Rödby och Puttgarden innan bussen når sin destination. Det slutgiltiga priset som annonseras inkluderar alltid även priset för färjan. Totalt tar bussturen strax över sju timmar och det finns avgångar både dagtid och nattetid.

Flyg från Malmö till Hamburg

Det finns inga direktflyg mellan Malmö och Hamburg. Ett alternativ är att flyga från Köpenhamns flygplats Kastrup, som ligger ungefär 45 km från Malmö. Därifrån erbjuder SAS direktflyg till Hamburg flera gånger om dagen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
Alltid på väg?

Hämta GoEuro-appen nu - gratis!