Orebro till Stockholm

Enkelresa
Tur och Retur
tors 24 maj
1
0

Bäst pris

Jämförelser i realtid

Enkel bokning

Direkt tillgång till över 600 tåg-, buss-, och flygpartners

Kundnöjdhet

Över 20 miljoner användare från fler än 120 länder

Resa från Örebro till Stockholm

Fågelvägen är det drygt 16 mil mellan Örebro och Stockholm. Eftersom såväl järnvägen som motorvägen E18 går via Västerås norr om Mälaren blir sträckan i de fallen stället drygt 20 mil. En alldeles för kort sträcka för att flyg ska vara något alternativ. Som tur är finns det utmärkta buss- och tågförbindelser mellan städerna.

Resa från Örebro till Stockholm med tåg

SJ är det bolag som både har flest avgångar mellan städerna och snabbast förbindelser. Resan tar i regel en bit under två timmar det går oftast flera tåg varje timme, och vid rusningtiden i samband med arbetsdagens början och slut behöver du sällan vänta mer än en kvart på nästa tåg. Tidigaste direktavgången på vardagar är klockan 5:04 och senaste klockan 20:46. På lördagar går tidiga avgången klockan 7:48 och på söndagar klockan 8:46.

Resa från Örebro till Stockholm med buss

Swebus har mellan fyra och sju dagliga direktbussar från Örebro till Stockholm. Tätast mellan avgångarna är det kring helgerna. Den planerade restiden ligger i regel på två timmar och 40 minuter. Måndag till lördag är den tidigaste avgången är klockan 3:50, och den senaste klockan 18:00. På söndagar går det även en sen avgång klockan 19:00.

Nettbuss kör från Örebro till Stockholm med sitt varumärke Bus4You, samt med underleverantören BT Buss. Måndag till torsdag går två avgångar, varav den tidiga trafikeras av Bus4You med avgång klockan 7:55, utom på måndagar då den avgår klockan 8:25. Den sena avgången trafikeras av BT Buss klockan 11:35. På fredagar går samma avgångar som tisdagar till torsdag, plus att det även går en Bus4You klockan 2:45. Samma avgång återfinns på lördagar, följt av klockan 7:30 och 11:50. På söndagar går fyra avgångar, varav den tidigaste klockan 10:25 och den senaste klockan 18:10.

Flixbus har en daglig direktbuss klockan 4:05 måndag till lördag och en timma tidigare på söndagar.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
Alltid på väg?

Hämta GoEuro-appen nu - gratis!