Stockholm till Köpenhamn

Enkelresa
Tur och Retur
tors 24 maj
1
0

Bäst pris

Jämförelser i realtid

Enkel bokning

Direkt tillgång till över 600 tåg-, buss-, och flygpartners

Kundnöjdhet

Över 20 miljoner användare från fler än 120 länder

Idag
tors 24 maj
fre 25 maj
lör 26 maj
sön 27 maj
mån 28 maj
tis 29 maj
Hitta priser
meinfernbus_flixbus19 kr
meinfernbus_flixbus19 kr
meinfernbus_flixbus19 kr
meinfernbus_flixbus21 kr
meinfernbus_flixbus19 kr
meinfernbus_flixbus19 kr
sj56 kr
sj55 kr
sj59 kr
snalltaget46 kr
sj72 kr
snalltaget30 kr
snalltaget29 kr
Hitta priser
norwegian_air_shuttle39 kr
lot_polish_airlines85 kr
air_baltic82 kr
norwegian_air_shuttle60 kr
norwegian_air_shuttle49 kr
norwegian_air_shuttle43 kr

Resa från Stockholm till Köpenhamn

Planerar du en resa från Stockholm till Köpenhamn? Den som ska resa från den svenska till den danska huvudstaden har många olika alternativ. Oavsett om du planerar en weekendsemester eller ska resa i jobbets räkning finns det garanterat ett upplägg som passar dig. Det som skiljer alternativen åt är i regel resans längd samt priset. Med andra ord kan du alltid hitta något som passar så väl plånbok som önskemål.

Köpenhamn är en kontrastrik stad med mycket att erbjuda. När du besöker huvudstaden får du inte missa mysiga Nyhavn eller Botaniska trädgården. Det är så klart även ett måste att gå på tivoli och att smaka lokala specialiteter som smörrebröd och pölse. Och inget besök är komplett utan att ha sett den lilla sjöjungfrun, eller hur?

Att resa från Stockholm till Köpenhamn med flyg

Flyget är det absolut snabbaste sättet att resa från Stockholm till Köpenhamn. Flygen avgår från Arlanda flygplats och du ankommer till Kastrup. Ett annat alternativ är att flyga via Malmö. Flyg avgår dygnet runt och ett flertal flygbolag trafikerar sträckan. Du kan till exempel välja resa från Stockholm till Köpenhamn med SAS och Norwegian. Resan tar cirka 1 timme och fem minuter. Som student finns det möjlighet att få rabatterade priser och även barn reser till ett lägre pris.

För dig som väljer att resa från Stockholm till Köpenhamn med tåg

Ett annat alternativ för dig som vill resa från Stockholm till Köpenhamn är att ta tåget . Avgångar sker dagligen och för den som har bråttom finns snabbtåg som tar 5 timmar och 11 minuter och kostar från 315:-. Du kan välja att resa sträckan med eller utan tågbyten. Det finns en rad olika biljettyper och du kan med andra ord planera resan på precis det sätt du vill. I regel erbjuds alltid WIFI på tågen och det är även möjligt att ta med husdjur på resan. Du kan enkelt söka och jämföra de olika reseaterntaiven på nätet.

Bussförbindelser för dig som vill resa till vårt grannland

Både Flixbus och Swebus erbjuder bussförbindelser för dig som vill resa från Stockholm till Köpenhamn. Resan tar 14-17 timmar och rymmer i regel ett byte. Bussarna avgår från Arlanda Flygplats, Stockholm och ankommer till København, Ingerslevsgade Härifrån kan du enkelt ta dig vidare till din slutdestination i Köpenhamn. Flixbus och Swebus erbjuder flera olika biljetter vilket ger dig hög bekvämlighet då du planerar din resa. Ofta kan bussbolagen även erbjuda internetuppkopplilng på resan till Danmark.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
Alltid på väg?

Hämta GoEuro-appen nu - gratis!