GoEuro's stora 21,000€ stipendietävling!Få ditt stipendium!

Planerar du att studera utomlands i Europa 2018 och söker efter ett stipendium för att hjälpa finansiera din utbildning? För att uppmuntra resande i Europa erbjuder vi på GoEuro, plattformen för att jämföra och boka tåg, buss och flyg, följande:

€2.000

10 x stipendium för studier utomlands

För studenter som studerar utomlands i Europa.

€500

2 x Instagram tävlingspriser

För de som deltar i vår foto/video tävlingSå deltar man

Anmäl dig för ett stipendium i Europa för att studera utomlandsFör att underlätta resande utomlands för studenter erbjuder GoEuro tio individuella stipendium på 2,000€ var, via anmälningsblanketten (se till att kolla att ditt universitet är/blir registrerat i tabellen nedan. För att delta i Instagram-tävlingen så måste studenter ticka av den rutan i anmälningsblanketten och ange sitt Instagram-kontonamn. Sedan måste de posta en video eller en bild som representerar landet de hoppas att få studera i..

Inlägget måste taggas med @goeuro, med hashtaggen #goabroad och några ord som beskriver VARFÖR man drömmer om att studera i ett visst land. De två mest inspirerande videorna eller bilderna kommer vinna 500€ var och domaren kommer vara EyeEm fotografen Samuel James Harries. Finn oss på Instagram här @goeuro.Viktiga instruktioner

Alla studenter som önskar anmäla sig till att vinna stipendium från GoEuro måste ta hänsyn till följande:

- Att deras universitet eller högskola är berättigat för stipendiet. Studenter kan se om deras universitet eller skola redan har blivit godkänt genom att granska vår "Berättigade universitet och högskolor lista" nedan (anchor link).

- Om ett universitet eller högskola inte nämns i vår "Berättigade universtet och högskolor lista", kan de kontakta [email protected] och registrera sig själva.

- Kriteria för universitet och högskolor för att vara berättigade för stipendium: De måste publicera nyheter om GoEuro's Europeiska Studera Utomlands Stipendium på institutionens hemsida eller nyhetsbrev.

- Alla deltagare måste redan vara registrerade på ett universitet eller skolprogram för det akademiska året 2017/2018. Vinnare kommer ombes att lämna in ett "Bevis för registrering" dokument (PDF kopia) från sin nuvarande institution. De kommer även behöva skicka in en kopia av deras "Antagningsbesked" (PDF kopia) för deras kurs för studier utomlands på en Europeisk institution*.

* Bara studier utomlands program i EU länder och/eller Schengen området är kvalificerade.

Ansökningsperiod

- Ansökningar kommer att accepteras mellan:

12:00 (GMT+1) Måndag 25:e september 2017 och midnatt (GMT+1) på onsdag 31:a januari 2018. Anmälningar som tas emot utanför dessa tidsramar kommer inte att accepteras.

Tidslinje

Måndag 25:e september 2017 - stipendiet lanseras och öppnar för anmälningar

Onsdag 31:a januari 2018 - deadline för anmälningar

Måndag 5:e februari 2018 - Vinnare av stipendier meddelas

Berättigade länder

Studenter som hoppas på att studera utomlands i Europa kan ansöka från följande länder:

USA, Storbritannien, Spanien, Tyskland, Italien, Tjeckien, Polen, Nederländerna, Sverige, Portugal.

Mer information om att studera utomlands

För mer tips om att studera utomlands och resetips, kolla in våra bloggartiklar nedan.Nu till den roliga delen - ta en stund och föreställ dig allt det roliga du skulle kunna göra med alla extra pengarna medan du studerar!

Från smidiga dagsresor från din studiestad utomlands, härliga weekendresor eller rundtur i Europa;


Våra stipendier kommer hjälpa dig att dra nytta av en rik kulturell upplevelse medan du utvecklar din formella utbildning.

Lista över alla universitet som deltar

Lista över alla universitet i USA och Europa som deltar i stipendietävlingen -uppdateras koninuerligt.

Vanliga frågor

Vad kan man vinna?

Det finns tio stycken 2000€ stipendiumpriser att ges bort för dem som vill studera utomlands i Europa. Det finns även två 500€ priser tillgängliga för vinnare av vår Instagram-tävling.

Hur ansöker jag?

Studenter som vill anmäla sig till vårt stipendium behöver helt enkelt bara fylla i ansökningsformuläret som är tillgängligt via länken nedanför.

Vem kan ansöka?

- Detta års stipendietävling är öppen till alla studenter som är registrerade på universitet från följande länder: USA, Storbritannien, Spanien, Tyskland, Italien, Tjeckien, Polen, Nederländerna, Sverige, Polen.

- Alla studenter som önskar skicka sin ansökan för att vinna stipendium från GoEuro och är registrerade på ett universitet i ett av länderna listade ovanför måste notera:

- Att deras universitet eller högskola måste vara berättigat för stipendiet. Studenter kan kolla om deras universitet eller skola redan har blivit godkänt genom att granska vår "Berättigade universitet och skolor lista" nedan.

- Om ett universitet eller högskola inte nämns i vår "Berättigade universitet och skolor lista" så kan de kontakta [email protected] för att registrera sig själva.

- Kriteria för universitet och högskolor berättigade för stipendier: Måste publicera nyheter om GoEuro's Europeiska Studier Utomlands Stipendium på sin institutions hemsida eller i ett nyhetsbrev.

Vilka är villkoren för att delta?

Alla deltagare måste redan vara registrerade på ett universitet eller en skola för det akademiska läsåret 2017/2018. Vinnare kommer ombed att skicka in ett "Antagningsbevis" (PDF kopia) från deras nuvarande institution. De kommer även behöva skicka in sitt "Antagningsbesked" (PDF kopia) för deras utomlandsstudier. Bara program för studier utomlands inom EU länder och de i Schengen-området är kvalificerade.

När kommer vinnarna att meddelas?

Slutdatumet för stipendierna är midnatt (GMT+1) onsdag den 31:a januari 2018 och vinnarna kommer annonseras måndag den 5:e februari 2018.

Hur kommer priset att ges ut?

Vinnarna kommer att kontaktas av arrangören. Prispengarna kommer att skickas till vinnarna genom banköverföring. Priset är ej utbytbart, icke-överförtbart och kan ej användas för andra priser.

Kan jag vinna både ett GoEuro stipendium och Instagram-tävlingen?

Du kan ansöka för både stipendietävlingen och Instagram-tävlingen men kan bara vinna en av dem.

Vad är skillnaden mellan GoEuro's Europeiska Studera Utomlands Stipendietävling och Instagram-tävlingen?

GoEuro's Europeiska Studera Utomlands Stipendium kräver helt enkelt att du fyller i blanketterna du tillgodoses med på vår studera utomlands hemsida. Instagram-tävlingen är öppen för alla sökande som fullbordar frågeformuläret och som postar en bild eller en video på sitt Instagram-konto som representerar sin valda studera utomlands destination.

Hur avgörs vilka som vinner?

Tio 2,000€ stipendium priser kommer att väljas slumpmässigt. Vinnaren av Instagram-tävlingen kommer att bestämmas av en utomstående fotograf och baseras på den mest motiverande bilden/videon och medföljande texten.Hos GoEuro är målet att göra resande så enkelt som möjligt

Oavsett om det är med tåg, buss eller flyg, så är vårt mål att göra planeringen av resan till destination lika njutningsbar som resan själv. Ta reda på mer här.Håll dig uppdaterad

Få erbjudanden för resor, påminnelser och andra uppdateringar via e-mail.

Ogiltigt e-mailformat.

Vi har skickat en bekräftelse till din e-mail. email.
Var god klicka på länken i mejlet för att fullborda processen.