Uppsala till Stockholm

Enkelresa
Tur och Retur
tors 24 maj
1
0

Bäst pris

Jämförelser i realtid

Enkel bokning

Direkt tillgång till över 600 tåg-, buss-, och flygpartners

Kundnöjdhet

Över 20 miljoner användare från fler än 120 länder

tors 24 maj
lör 26 maj
mån 28 maj
tis 29 maj
meinfernbus_flixbus3 kr
meinfernbus_flixbus3 kr
meinfernbus_flixbus3 kr
meinfernbus_flixbus3 kr
sj8 kr
sj8 kr
Hitta priser
Hitta priser

Resor från Uppsala till Stockholm

Den som vill resa från Uppsala till Stockholm har många olika alternativ att välja bland. Fågelvägen är sträckan mellan de två städerna cirka 70 km lång. Varje dag reser ett stort antal människor just den här sträckan, många av resenärerna är pendlare som reser till huvudstaden i jobbets räkning. Eller kanske är det en weekendresa som lockar? Oavsett vad som för dig till Stockholm kan du lägga upp resan på precis det sätt som du själv önskar.

Resa från Uppsala till Stockholm med tåg

Om du väljer tåg så tar resan resa 40 minuter. Tåg avgår dygnet runt, året om. Det är SJ som trafikerar sträckan och resan kräver inte några byten. Tåg avgår från Uppsala centralstation och ankomst sker på Stockholm centralstation, tågstationen är förbunden med pendeltåg och tunnelbana vilket är praktiskt för dig som ska fortsätta din resa i Stockholm. Ett flertal lokala busslinjer ansluter även till Stockholm centralstation. Om du brukar resa från Uppsala till Stockholm ofta kan dy köpa rabatterade pendlingsbiljetter. Barn, studenter och pensionärer reser också till ett rabatterat pris.

Service ombord på tågen

Även om reststräckan är relativt kort kan det vara skönt att veta att alla faciliteter erbjuds. I regel har tågen internet ombord och du kan koppla upp din dator eller telefon det mot det trådlösa nätverket. I vissa fall erbjuds bistro ombord på tågen. Det finns en rad olika biljett-typer. Du kan till exempel boka en biljett i en tyst avdelning. Det är möjligt att ta med husdjur ombord men tänk på att särskilda regler gäller och att fyrbenta vänner måste resa i en särskild tågvagn.

Resa från Uppsala till Stockholm med buss

Föredrar du att resa från Uppsala till Stockholm med buss? Ett flertal bussbolag trafikerar sträckan mellan de två städerna. Du kan till exempel välja att resa med bolagen Flixbus och Swebus. Det tar något längre tid att resa med buss i jämförelse med tåg. Resan från Uppsala tar cirka en timme och femton minuter. Alla bussbolag erbjuder olika typer av biljetter och du kan till exempel välja att boka en ombokningsbara och återbetalningsbara biljetter om du önskar det. Många av bussarna erbjuder gratis wifi ombord.

SJ och Deutsche Bahn biljetter kan köpas direkt med GoEuro.

✓ Alla SJ och Deutsche Bahn biljetter kan köpas direkt med GoEuro Appen
✓ Boka direkt SNCF, Eurostar, och MTR Express tågbiljetter med GoEuro
✓ Över 600 transportbolag på en plats

Skaffa appen!

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
Alltid på väg?

Hämta GoEuro-appen nu - gratis!